Tuesday 1 January 2013

Tähtsad jutud

Claudia. Oh...igavik ja natuke rohkemgi ning ''järgmine kord'' j6udiski kätte! Kirjutustuhin saabus, kui mitte just tuhin, siis pisike kaduma läinud pisik on leidnud tee tagasi. Natuke ilus ja sümboolne ka, viimane päev  aastas 2012./Ma ei ütleks, et palju on juhtunud. Ikka rahulikult koduseks saanud mägede keskel kannatliku järjekindlusega saksa keelt purssides./Hmm..kella peale vaadates hakkab küll vaiksel juba kiire, aga teen pika jutu v6imalikult selgelt ja lühidalt, paraja koguse ilusatustega...<.nagu praegu. Viimase postitusega ma eriti palju infot edasi ei andnud, ehk vaid emotsioone. Proovime täna informatiivsemad olla./
Mis on p6nevamat/märkimisväärsemat juhtunud?
* Väänasin v6rkpallis parema jala välja, nimelt sooritasin, midagi, mida pole senini selgeks m6elnud, mis see oli, ja maandusin kogu kehaga oma paremast jalalabast mööda --->ei käinud kaks päeva kergemakujulise invaliidsuse t6ttu koolis ning kolm nädalat trennis.
* Emal oli sünnipäev 2. detsembril---> kinkisin Muttile(eriti hellitav nimi ema kohta saksa keeles)teetassi ja kr6bedamandli tee, et oleks, midagi, mis vahetevahel mind meenutaks.
Photo: Matthias Happel 
* Tubli Claudia saatis oma elektroonika allergilises/vaenulikus koolis korda suure saavutuse---> luba kasutada IPadi järgmistes ainetes: matemaatika, keemia, füüsika.
* Igal neljapäeval enne J6ule tegutsesin vabakutselise J6uluvanana---> k6ik neli vaba tundi olid täis linnas edasi-tagasi lendamist ja hea-parema söödava soetamist eesti perele.
* 19. dezember,Volleyballtreffen---> kohtusime j6uluseks pizzaks ja ilusate pühade soovimiseks, armas oli. * 20. dezember, Englischkurstreffen---> kohtusime Weihnachtsmarktis kuumaks glögiks ja seltskondlikuks olemiseks(6petaja ei ilmunud kohale, keegi ei tea miks)
* 21. reede--->algas vihmatormiga talv
* 24.-26. dezember--->söömispühad kingituste pausidega. Ma pean siin kohal mainima, et Oma tegi mulle ise käpikud ja sokid j6uludeks, oli südantsoojendav. K6ikide kingid olid toredad ja jäävad mulle kunagi ilusaks mälestuseks siin veedetud ajast. Ka Eestist ja keelelaagriperelt sain pakid. Aitäh k6igile, tegite ilusate soovide ja armsate kinkidega j6ulud eriliselt meeldejäävaks.
* Teisel j6ulupühal tuli paariks päevaks Markus oma perega---> veetsime veel kolm päeva söögilaua taga imelisi roogi süües. Dokumenteerisin muidugi ka k6ik söögikorrad piltitega. Oli tore jälle toredaid inimesi kohata ja koos toredad olla.
* Frankfurt---> 29. avanes mulle erakordne v6imalus kalli Triinuga Frankfurtis kohtuda. Tegime koos seda, mida oskame hästi...s6ime. See oli nagu unenägu. Kuna tänaseks on kätte j6udnud 2013, siis saan lisada siia ka killukesi aastavahetusest. Läksime Matthiasega k6rval külla ning saime seal s6pradega kokku. Aastavahetus oli meeleolukas ning täis ilusaid ja südamlikke soove. Ning olgu l6petuseks mainitud ka, et märkimisväärsed juhtumised saavad l6pu algusega. Natuke halenaljakat satiiri, ring sai täis, väänasin oma parema jala välja./Soovin k6igile unistuste täitumist ja huvitavat teed uuteni!

No comments:

Post a Comment